Campaments

CAMPAMENT SAN AGUSTÍ – BOLTANYA 2016 – Informació

Aquest any tancarem la Ronda Solar 2015-16 amb el Campament 2016 al campament San Agustí (Boltanya). Una zona d’acampada que es troba al nord d’Aragó.

IMG_1619
Riu Ara.

Localització

Boltanya és un poble situat a la província d’Osca i a la comarca del Sobrarb, una de les comarques del Pirineu on encara es parla aragonés.

Compta amb un entorn natural de gran qualitat. Part del seu terme municipal es troba dins de Parc Natural de Sierra y Cañones de Guara. I el riu Ara, considerat l’únic riu verge del Pirineu, recorre el seu terme.

Si voleu passar uns dies prop del campament podeu visitar la pàgina web de turisme del municipi per tal de conéixer millor la zona i buscar allotjament. (http://ww.turismoboltana.es)

El campament de Sant Agustí està construït a la vora del riu Ara. Compta amb unes instal·lacions molt completes (cuina, menjador, infermeria, habitacions, banys i dutxes, llum elèctrica i casetes de fusta). Un campament complet en un entorn immillorable que de segur podrem gaudir en les marxes.

Aquesta va ser la presentació que varem fer a l’Assemblea de pares a l’Acampada fi de Ronda 2015-16:

A continuació vos facilitem les dades per que pugue localitzar la zona d’acampada:

Geogràfiques:
lat.: 42º 27′ 15.93″ N
long.: 0º 3′ 10.26″ E
UTM:
Huso: 30
X: 257.658,62 m
Y: 4.704.441,51 m
Per tindre una visió aèria de la zona en la que tindrà lloc el Campament d’Estiu 2016 de l’Agrupament Escolta Hiawatha, prem a l’enllaç.
També vos propossem la ruta per arribar a la zona d’acampada:

Serveis mèdics
Disposem de Consultori mèdic al mateix municipi de Boltanya (Plaça España, s/n) a 8 min (2,0 km) del campament i amb servei de  9.30h a 15.00h.

Un centre de Salud al Municipi de Ainsa (C/ La Solana, s/n) amb servei d’Urgències 24H i a 14 min del campament (9,5 km).

L’hospital al què estem adscrits es Hospital de Barbastro, a Barbastro (Carretera Nacional 240, s/n), a 55 min del campament (64,7 km).

Documents
Tots els anys editem un quadern que conte la informació que considerem important en relació al campament. Aquest llibre es reparteix a l’assemblea de pares. Si no l’has pogut rebre o no el trobes, et convidem a que el descarregues del següent enllaç:

Tots els assistents al campament hauran de fer entrega, abans del dia 10 de juliol, d’una relació de documents que relatem a continuació.

  • Autorització de la mare, pare, tutora o tutor legal per a la participació en activitats de menors d’edat. (Prem aquí per descarregar-la)
  • Fotocopia DNI de la mare/pare o tutora/tutor que autoritza
  • Fitxa sanitària complimentada (Prem aquí per descarregar-la) i fotocòpia de la targeta sanitària o de l’assegurança a la qual pertany (sols els nous).
  • Autorització de la mare, pare, tutora o tutor legal per a la reproducció de fotografies i l’ús de la imatge de menors d’edat.  (Prem aquí per descarregar-la)
  • Autorització de la mare, pare, tutora o tutor legal per per a viatjar en vehicle privat un menor de edat, en previsió, per si hem de realitzar algun trasllat amb els vehicles del campament. (Prem aquí per descarregar-la)
  • Autorització de la mare, pare, tutora o tutor legal per per a absentar-se un menor de edat de l’activitat, en cas de que el vostre fill/a tinga que deixar el campament. (Prem aquí per descarregar-la)
  • Haver abonat la quota de l’any i la del campament, i entregar el justificant bancari corresponent a qualsevol encarregat o scouter que participe en el campament.

Aquest dia limit és per poder ajustar les compres i ultimar els tràmits burocràtics. A més, el pagament per domiciliació es realitzarà abans del 31 de Juliol.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *