Campaments

CAMPAMENT ALUSTANTE 2018 – Informació

Aquest any tancarem la Ronda Solar 2017-18 amb el Campament Alustante 2018, Endrino de Abajo (Alustante – Guadalajara). Ens trobarem a una zona d’acampada que es troba  situat a 1.700 m d’altitut, a uns 6,7 km al sud-oest del municipi d’Alustante i en l’actualitat forma part del Parc Natural del Alto Tajo.

Localització

Alustante es troba situat en l’extrem suroriental de la província de Guadalajara, en la frontera amb la Comunitat Autònoma d’Aragó. Quant a la seua regió natural, el poble es troba enclavat en el sector nord-oest de la Serra d’Albarrasí, en plena serralada Ibèrica.

Quant a la seua altitud, Alustante es localitza a 1.410 metres sobre el nivell del mar, si bé en el seu terme s’arriben a aconseguir els 1.747 m. en el turó de Valhondo. La seua població, d’acord amb els condicionants climàtics i geogràfics, a penes aconseguix els 270 habitants (2013) si bé, durant els caps de setmana i vacacions, pot arribar a multiplicar-se inclús per 10 a causa del turisme procedent de l’àrea llevantina. El monument més destacable és l’església parroquial. Es tracta d’una església gòtica columnària del primer terç del segle XVI. Fora de l’església, són de destacar diversos casalots de rics ramaders les dates de construcció del qual van dels segles XVI al XVIII;

Si voleu passar uns dies prop del campament podeu visitar aquesta pàgina web sobre Alustante, per tal de conéixer millor la zona i buscar allotjament.

El campament es troba a l’Endrino de abajo, a Alustante. Compta amb instal·lacions en dues construccions (cuina, menjador, banys i dutxes, e instalació de llum elèctrica). Un campament complet en un entorn proper.

A continuació vos facilitem les dades per que pugue localitzar la zona d’acampada:

Geogràfiques:
lat.: 40º 36′ 36,92” N
long.: 1º 42′ 57,49” W
UTM:
Huso: 30
X: 608.623,92 m
Y: 4.496.285,68 m
Per tindre una visió aèria de la zona en la que tindrà lloc el Campament d’Estiu 2018 de l’Agrupament Escolta Hiawatha, prem a l’enllaç.
També vos propossem la ruta per arribar a la zona d’acampada:

Dates i Horaris
Eixida:
 • L’1 d’agost eixirem cap a Alustante en autobús des del local de l’Agrupament a les 8:00 de la matinada.
 • Cal portar esmorzar, dinar i berenar.
Dia de Pares:
 • A partir de les 10:30 h. es podrà entrar al campament.
 • A partir de les 12.30 h. Els exploradors, els pioners i els companys que vullguen, podran eixir del campament. Caldrà informar al Cap de Campament i signar l’autorització corresponent.
 • A les 18.00 h. tots els participants hauran d’estar en el Campament. A aquest hora, els Llops farán l’entrada oficial al campament.
Tornada:
 • Eixirem d’Alustante cap a les 16:00 de la vesprada del dia 15 d’agost i l’hora d’arribada està prevista a les 19.00 hores al local del Agrupament.
Serveis mèdics
El servici mèdic del poble està integrat en el Centre de salut de Txeca, disponible les 24 hores en cas d’urgències, magrat que pels matins dilluns, dimarts, dijous i divendres de 10.30 a 14.00 hi ha consulta en Alustante.
Preinscripció
Per tal d’accelerar tràmits, enguany caldrà fer una preinscripció mitjançant un qüestionari que se vos facilitarà (similar als que s’han fet per a altres activitats).
La preinscripció serà obligatòria per a poder vindre al campament. Una vegada feta, se vos cobraran 50 € que, en el cas de vindre finalment al campament, se vos descomptaran del preu final.
La data límit per fer la preinscripció és el 24 de juny.
Si abans de dia 10 de juliol es causara baixa aquesta quantitat es retornaria. Pasada aquesta data es retindran, en concepte de despeses fixes de campament.
Termini d’inscripció : Fins al 10 de juliol. Després d’aquesta data NO s’acceptaran inscripcions al campament.

Documents
Tots els anys editem un quadern que conte la informació que considerem important en relació al campament. Aquest llibre es reparteix a l’assemblea de pares. Si no l’has pogut rebre o no el trobes, et convidem a que el descarregues del següent enllaç:

Tots els assistents al campament hauran de fer entrega d’una relació de documents que relatem a continuació.

 • Autorització de la mare, pare, tutora o tutor legal per a la participació a l’activitat. (Prem aquí per descarregar-la)
 • Fotocopia DNI de la mare/pare o tutora/tutor que autoritza
 • Fitxa sanitària complimentada (Prem aquí per descarregar-la) i fotocòpia de la targeta sanitària o de l’assegurança a la qual pertany (sols els nous).
 • Autorització de la mare, pare, tutora o tutor legal per a la reproducció de fotografies i l’ús de la imatge de menors d’edat.  (Prem aquí per descarregar-la)
 • Autorització de la mare, pare, tutora o tutor legal per per a viatjar en vehicle privat un menor de edat, en previsió, per si hem de realitzar algun trasllat amb els vehicles del campament. (Prem aquí per descarregar-la)
 • Haver abonat la quota de l’any i la del campament, i entregar el justificant bancari corresponent a qualsevol encarregat o scouter que participe en el campament.

El cobrament per domiciliació es realitzarà abans del 31 de Juliol.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *