TRAGACETE 2024

LLOC

Aquest any tancarem la Ronda Solar 2023-2024 amb el Campament de Tragacete 2024, en la Àrea d’Acampada La Veredilla (Conca – Castella-La Manxa). Tragacete és un poble castellà de poc més de 300 habitants. Està situat en la Serrania de Conca, una zona muntanyosa, on naixen rius importants com el riu Cuervo, el riu Tajo i el riu Xúquer.


De fet, pel poble mateix passa el riu Xúquer i molt a prop podem encontrar el naixement del Riu Cuervo, el naixement del Riu Tajo, i a la Ciutat Encantada. De segur que podrem visitar estos paratges en les nostres marxes. És un municipi que es dedica en bona part al turisme rural. Si els pares voleu passar uns dies prop del campament, podeu buscar allotjament als hostals del poble. A la pàgina web tragacete.es trobareu més informació.

FOTOGRAFIES

ZONA D’ACAMPADA

A continuació vos facilitem les dades perquè pugueu localitzar la zona d’acampada:

Coordinades geogràfiques: lat.: 40°22’18.3″N long.: 1°52’48.0″W

Per tindre una visió aèria de la zona en què tindrà lloc el Campament d’Estiu 2024 de l’Agrupament Escolta Hiawatha, prem a l’enllaç.   També vos proposem la ruta per arribar a la zona d’acampada:  

DADES I HORARIS

  • L’EIXIDA: Serà l’1 d’agost i eixirem cap a Tragacete en autobús des del local de l’Agrupament a les 7:00 del matí.
  • EL DIA DE LES FAMÍLIES: Serà dissabte 10 d’agost. Podreu entrar a les 11:00 hores, però fins a les 12:30h no es podrà eixir del campament i és a les 19:00 hores quan es reprendran les activitats.
  • LA TORNADA: Serà el dia 15 d’agost i arribarem de vesprada al local (aprox. 18h). Anirem informant-vos.

PREINSCRIPCIÓ

Caldrà fer una preinscripció mitjançant un qüestionari  que se vos facilitarà a través dels grups de whatsapp  (similar als que s’han fet per a altres activitats). La  preinscripció serà obligatòria per a poder vindre al  campament. Una vegada feta, se vos cobraran 50 € que, en el cas de vindre finalment al campament, se vos  descomptaran del preu final. Si abans de dia 14 de juliol es causara baixa, aquesta quantitat es retornaria.  Passada aquesta data es retindran en concepte de  despeses fixes de campament. 

La data límit per fer la preinscripció és el 23 de juny. TERMINI D’INSCRIPCIÓ 

El 14 de juliol serà l’últim dia per a entregar tota la  documentació als scouters. Després d’aquesta data NO s’acceptaran inscripcions al campament. 

DOCUMENTS

Tots els anys editem un quadern que conte la informació que considerem important en relació al campament. Aquest llibre es reparteix a l’assemblea de pares. Si no l’has pogut rebre o no el trobes, et convidem a que el descarregues del següent enllaç:

LLIBRET DE CAMPAMENT “TRAGACETE 2024”

Tots els assistents al campament hauran de fer entrega d’una relació de documents que relatem a continuació.

El cobrament per domiciliació es realitzarà abans del 31 de juliol.

Per facilitar més informació podeu veure el PowerPoint del sopar o posar-se en contacte amb els scouters.