Morella 2023

Aquest any tancarem la Ronda Solar 2022-23 amb el Campament de Morella 2023, en el Refugi Monte de Pereloles (Morella – Comunitat Valenciana)

Localització

El refugi de Pereroles està situat a 12 km de Morella, al nord de la província de Castelló. Té una població d’uns 2475 habitants i des de 2013 Morella forma part de la xarxa de “Els pobles més bonics d’Espanya”. 

El campament està ubicat en un paratge natural des d’on ixen vàries rutes senderistes. A aquest paratge tenim un gran edifici equipat amb cuina, menjador, i banys amb 5 dutxes i 5 banys , a més de suficient espai per a gaudir de la natura durant 15  dies.

A continuació vos facilitem les dades perquè pugueu localitzar la zona d’acampada:

Coordinades geogràfiques: lat.: 40.6943 N long.: -0.064319

Per tindre una visió aèria de la zona en què tindrà lloc el Campament d’Estiu 2023 de l’Agrupament Escolta Hiawatha, prem a l’enllaç.   També vos proposem la ruta per arribar a la zona d’acampada:  

Dates i Horaris

L’eixida serà l’1 d’agost i eixirem cap a Morella en autobús des del local de l’Agrupament a les 7:30 del matí.

El dia de les famílies serà diumenge 6 d’agost. Podreu entrar a les 11:00 hores, però fins a les 12:30h no es podrà eixir del campament i és a les 19:00 hores quan es reprendran les activitats.

Per últim, la tornada serà el dia 15 d’agost i arribarem de vesprada al local (aprox. 18h). Anirem informant-vos.

Preinscripció

Caldrà fer una preinscripció mitjançant un qüestionari  que se vos facilitarà a través dels grups de whatsapp  (similar als que s’han fet per a altres activitats). La  preinscripció serà obligatòria per a poder vindre al  campament. Una vegada feta, se vos cobraran 50 € que, en el cas de vindre finalment al campament, se vos  descomptaran del preu final. Si abans de dia 9 de juliol es causara baixa, aquesta quantitat es retornaria.  Passada aquesta data es retindran en concepte de  despeses fixes de campament. 

La data límit per fer la preinscripció és el 25 de juny. TERMINI D’INSCRIPCIÓ 

El 9 de juliol serà l’últim dia per a entregar tota la  documentació als scouters. Després d’aquesta data NO s’acceptaran inscripcions al campament. 

Documents

Tots els anys editem un quadern que conte la informació que considerem important en relació al campament. Aquest llibre es reparteix a l’assemblea de pares. Si no l’has pogut rebre o no el trobes, et convidem a que el descarregues del següent enllaç:LLIBRET DE CAMPAMENT “MORELLA 2023”

Tots els assistents al campament hauran de fer entrega d’una relació de documents que relatem a continuació.

  • Autorització de la mare, pare, tutora o tutor legal per a la participació a l’activitat. (Prem aquí per descarregar-la)
  • Fotocopia DNI de la mare/pare o tutora/tutor que autoritza
  • Fitxa sanitària complimentada (Prem aquí per descarregar-la) i fotocòpia de la targeta sanitària o de l’assegurança a la qual pertany.
  • Autorització de la mare, pare, tutora o tutor legal per a viatjar en vehicle privat un menor d’edat, en previsió, per si hem de realitzar algun trasllat amb els vehicles del campament. (Prem aquí per descarregar-la)
  • Autorització de la mare, pare, tutora o tutor legal per a la reproducció de fotografies i l’ús de la imatge de menors d’edat.  (Prem aquí per descarregar-la) (sols els nous)

El cobrament per domiciliació es realitzarà abans del 31 de juliol.

Per facilitar més informació podeu veure el PowerPoint del sopar o posar-se en contacte amb els scouters.