Pioners 🔴

Qui som?

Tenim entre 14 i 16 anys. Tots els pioners i pioneres formem l’Expedició.
Ens caracteritzem per un determinat estil de vida, que es pot resumir en dues idees: descobrir ( u mateix, els altres, el món i el sentit de la nostra vida) i la itinerància ( caminant sempre i buscant nous objectius en la vida).
El nostre lema: Pioners, alerta!
El marc simbòlic de l’Expedició es basa en el viatge d’Ulisses per arribar a Ítaca. Com Ulisses, els pioners i pioneres inicien un camí en un món desconegut per descobrir. I el pas per aquesta branca representa el camí, però no un sender per recórrer, sinó per crear. De la mateixa manera que al poema d’Ítaca (Constantin Kavafis), allò important d’aquest viatge no és el lloc on anem, sinó el propi camí. Així, les nostres pròpies vivències són les que donen valor a aquesta branca.
La Carta Pionera recull ideològicament l’Expedició, és una guia per a la branca i per a cadascú dels seus membres, recollint els valors que l’escoltisme proposa per a ella.
La promesa és el moment en el que el pioner o pionera decideix adherir-se a la Carta dels Pionera i està disposat a comprometre-s’hi, la redacta ell mateix, expressant el seu propi compromís.
Cap de Branca: Andrea Llopis
Scouters: Víctor Alcayde Ros, Víctor Alcayde Ferriol, Dani Alcayde, Víctor Martínez