Pioners 馃敶

Qui som?

Tenim entre 14 i 16 anys.聽Tots els pioners i pioneres formem l’Expedici贸.
Ens caracteritzem per un determinat estil de vida, que es pot聽resumir聽en dues idees: descobrir (聽u mateix, els altres, el m贸n聽i el sentit de la nostra vida) i la itiner脿ncia ( caminant sempre i buscant nous objectius en la vida).
El nostre lema: Pioners, alerta!
El marc simb貌lic de l’Expedici贸 es basa en el viatge d’Ulisses per arribar a 脥taca. Com Ulisses, els pioners i pioneres inicien un cam铆 en un m贸n desconegut per descobrir. I el pas per aquesta branca representa el cam铆, per貌 no un sender per rec贸rrer, sin贸 per crear. De la mateixa manera que al poema d’脥taca (Constantin Kavafis), all貌 important d’aquest viatge no 茅s el lloc on anem, sin贸 el propi cam铆. Aix铆, les nostres pr貌pies viv猫ncies s贸n les que donen valor a aquesta branca.
La Carta Pionera recull ideol貌gicament l’Expedici贸, 茅s una guia per a la branca i per a cadasc煤 dels seus membres, recollint els valors que l’escoltisme proposa per a ella.
La promesa 茅s el moment en el que el pioner o pionera decideix adherir-se a la Carta dels Pionera i est脿 disposat a comprometre-s’hi, la redacta ell mateix, expressant el seu propi comprom铆s.
Cap de Branca:聽Andrea Llopis
Scouters:聽V铆ctor Alcayde Ros, V铆ctor Alcayde Ferriol, Dani Alcayde, V铆ctor Mart铆nez