Campaments

CAMPAMENT ISABA 2017 – Informació

Aquest any tancarem la Ronda Solar 2016-17 amb el Campament Isaba 2017 a la vall de Belagua (Isaba – Izaba). Ens trobarem a una zona d’acampada que es troba al nord-est de la Comunitat Foral de Navarra (Nafarroako Foru Komunitatea).

Localització

Isaba és un poble situat a la Comunitat Foral de Navarra i a la comarca de Roncal-Salazar, la vall de Roncal i a 94 km de la capital de la comunitat, Pamplona; a la frontera amb la província d’Osca i de França

Isaba – cronicanorte.es

Compta amb un entorn natural de gran qualitat. Des de la mateixa localitat d’Isaba parteixen i creuen desenes de camins, entre ells el GR-11 que travessa el Pirineu. aquest ens ve des Ochagavia per creuar el poble i seguir cap Zuriza passant per les crestes de l’imponent “Ezcaurre “un dels balcons de més vertigen de tot el pirineu.

A més, molt prop trobareu “La Selva de Irati”, nom amb què es coneix a una extensa fageda situada a la capçalera del riu Irati, a les valls d’Aezkoa i Salazar.

Si voleu passar uns dies prop del campament podeu visitar pàgina del municipi a la web de turisme de Navarra, per tal de conéixer millor la zona i buscar allotjament.

El campament es troba a la vora del riu Belagua, a la Borda de Pedrobón. Compta amb instal·lacions dins una construcció de uns 180m2 (cuina, menjador, banys i dutxes, e instalació de llum elèctrica). Un campament complet en un entorn immillorable que de segur podrem gaudir.

Aquesta va ser la presentació que varem fer a l’Assemblea de pares a l’Acampada fi de Ronda 2016-17:

A continuació vos facilitem les dades per que pugue localitzar la zona d’acampada:

Geogràfiques:
lat.: 42º 54′ 46.59″ N
long.: 0º 52′ 27.26″ E
UTM:
Huso: 30
X: 673.518,02 m
Y: 4.753.339,58 m
 
Per tindre una visió aèria de la zona en la que tindrà lloc el Campament d’Estiu 2017 de l’Agrupament Escolta Hiawatha, prem a l’enllaç.
 
També vos propossem la ruta per arribar a la zona d’acampada:
 

Dates i Horaris
Eixida:
 • L’1 d’agost eixirem cap a Isaba en autobús des del local de l’Agrupament a la 1:00 de la matinada.
 • NO cal que porteu desdejuni per al dia 1.Ens el prepararan al campament.
Dia de Pares:
 • A partir de les 10:30 h. es podrà entrar al campament.
 • A partir de les 13.30 h. Els exploradors, els pioners i els companys que vullguen, podran eixir del campament. Caldrà informar al Cap de Campament i signar l’autorització corresponent.
 • A les 18.00 h. tots els participants hauran d’estar en el Campament. A aquest hora, els Llops farán l’entrada oficial al campament.
Tornada:
 • Eixirem de Isaba cap a la 1.30 de la matinada del dia 15 d’agost i l’hora d’arribada està prevista a les 11.00 hores al local del Agrupament. 
Serveis mèdics
Disposem de Centre de Salut al mateix municipi de Isaba (Plaça España, s/n) a 9 min (7,8 km) del campament i amb servei de  8.00h a 15.00h.
 
Preinscripció
Per tal d’accelerar tràmits, enguany caldrà fer una preinscripció mitjançant un qüestionari que se vos facilitarà (similar als que s’han fet per a altres activitats).
La preinscripció serà obligatòria per a poder vindre al campament. Una vegada feta, se vos cobraran 50 € que, en el cas de vindre finalment al campament, se vos descomptaran del preu final.
La data límit per fer la preinscripció és el 25 de juny.
Si abans de dia 11 de juliol es causara baixa aquesta quantitat es retornaria. Pasada aquesta data es retindran, en concepte de despeses fixes de campament.
 
Termini d’inscripció : Fins al 11 de juliol. Després d’aquesta data NO s’acceptaran inscripcions al campament.

Documents
Tots els anys editem un quadern que conte la informació que considerem important en relació al campament. Aquest llibre es reparteix a l’assemblea de pares. Si no l’has pogut rebre o no el trobes, et convidem a que el descarregues del següent enllaç:

Tots els assistents al campament hauran de fer entrega d’una relació de documents que relatem a continuació.

 • Autorització de la mare, pare, tutora o tutor legal per a la participació a l’activitat. (Prem aquí per descarregar-la)
 • Fotocopia DNI de la mare/pare o tutora/tutor que autoritza
 • Fitxa sanitària complimentada (Prem aquí per descarregar-la) i fotocòpia de la targeta sanitària o de l’assegurança a la qual pertany (sols els nous).
 • Autorització de la mare, pare, tutora o tutor legal per a la reproducció de fotografies i l’ús de la imatge de menors d’edat.  (Prem aquí per descarregar-la)
 • Autorització de la mare, pare, tutora o tutor legal per per a viatjar en vehicle privat un menor de edat, en previsió, per si hem de realitzar algun trasllat amb els vehicles del campament. (Prem aquí per descarregar-la)
 • Haver abonat la quota de l’any i la del campament, i entregar el justificant bancari corresponent a qualsevol encarregat o scouter que participe en el campament.

El cobrament per domiciliació es realitzarà abans del 31 de Juliol.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *