Avisos,  Campaments

Campament Tragacete 2014 (La Veredilla) – Informació

Aquest any tancarem la Ronda Solar 2013-14 en el Campament 2014 a la Veredilla (Tragacete). Una zona d’acampada que es troba just entre el Parc Natural del Alto Tajo i el Parc Natural de la Serrania de Cuenca, molt a prop del Naixement del “Rio Cuervo”.

Localització
Tragacete és un poble castellà de poc més de 300 habitants. Està situat en la Serrania de Conca, una zona muntanyosa, on naixen rius importants com el riu Cuervo, el riu Tajo i el riu Xúquer.
De fet, pel poble mateix passa el riu Xúquer i molt a prop podem encontrar el naixement del Riu Cuervo, el naixement del Riu Tajo, i a la Ciutat Encantada. De segur que podrem visitar estos paratges en les nostres marxes.
Tragacete és un municipi que es dedica en bona part al turisme rural. Si els pares voleu passar uns dies prop del campament, podeu buscar allotjament als hostals del poble. A la pàgina web tragacete.es trobareu més informació.
A continuació vos facilitem les dades per que pugue localitzar la zona d’acampada:

Geogràfiques:
lat.: 40º 22′ 18,12” N
long.: 1º 52′ 48,97” W
UTM:
Huso: 30
X: 595.060,48 m
Y: 4.469.615,30 m

 

Per tindre una visió aèria de la zona en la que tindrà lloc el Campament d’Estiu 2014 de l’Agrupament Escolta Hiawatha, prem a l’enllaç.
A continuació vos proposem la ruta per arribar a la zona d’acampada:

Serveis mèdics
Disposem de Consultori mèdic i servei d’Urgències 24H al municipi de Tragacete, a menys de 3km de la zona d’acampada.
L’hospital al que estem adscrits es Hospital ‘Virgen de la Luz’, a Conca, a 68 km de distància.

Documents
Tots els anys editem un quadern que conte la informació que considerem important en relació al campament. Aquest llibre es reparteix a l’assemblea de pares. Si no l’has pogut rebre o no el trobes, et convidem a que el descarregues del següent enllaç:

Tots els assistents al campament hauran de fer entrega, abans del dia 11 de juliol, d’una relació de documents que relatem a continuació.

Autorització de la tutora o el tutor legal per a la participació en activitats de menors d’edat. (Prem aquí per descarregar-la)
Fotocopia DNI de la mare/pare o tutora/tutor que autoritza
Fitxa sanitària complimentada (Prem aquí per descarregar-la) i fotocòpia de la targeta sanitària o de l’assegurança a la qual pertany (sols els nous).
Autorització de la tutora o del tutor legal per a la reproducció de fotografies i l’ús de la imatge de menors d’edat.  (Prem aquí per descarregar-la)
Haver abonat la quota de l’any i la del campament, i entregar el justificant bancari corresponent a qualsevol encarregat o scouter que participe en el campament.

Aquest dia limit és per poder ajustar les compres i ultimar els tràmits burocràtics.
Recordem a tots els assistents al campament que és condició indispensable per poder pujar a l’autobús entregar als monitors responsables de branca la targeta sanitària ORIGINAL.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *