Activitats,  En record,  Noticies

Molt per fer, molt per viure! XL Aniversari

El passat dissabte 25 de juny va tenir lloc la celebració del nostre 40 aniversari, tot i que durant la Ronda ja havíem anat realitzant diferents activitats per tal de commemorar-ho, el Joc d’Inici de Ronda, el Festival de la Cançó, fou en aquesta data on finalitzàvem tots aquest actes amb un dia carregat d’il·lusió, sentiments, records i trobades.

Mati Jocs 40 anysPel matí, els scouters vam preparar a la plaça Vicent Andrés Estellés, una sèrie d’activitats dirigides als xiquets i joves del nostre agrupament, i a tot aquell xiquet o xiqueta que tinguera ganes d’apropar-se, per saber què és açò dels Scouts. Així que a les 11:00h amb moltes ganes de divertir-se, ens vam trobar tots i totes i vam poder gaudir tant de jocs típicament scouts com d’altres on la concentració i l’agilitat jugaven un paper ben important. Ho passarem molt bé, i així que per finalitzar i hidratar-nos de la calor, vam gaudir d’un refrescant gelat.

Eucaristia 40 anys evangeliJa per la vesprada a les 19:30h, ens vam reunir tots de nou a la Parròquia, per participar de la missa en acció de gràcies, que els scouters del nostre agrupament havien preparat. Una celebració molt ben ambientada en l’escoltisme, on vam participar els nostres escoltes, i gent que ha passat pel grup. A més, per tal de donar-li un sentiment més escolta si cap, vam comptar amb el nostre cor personal, format pels antics scouters que sempre ens acompanyen en les activitats musicals, i als quals volem donar de nou les gràcies.Eucaristia 40 anys foto grup Cançons com la Vall del riu vermell o Vella Xiruca, van ser alguns dels temes que van sonar i que ens han acompanyat durant aquests últims 40 anys. Però no podiem oblidar-nos d’aquelles persones que han passat pel grup, ja siga com a escoltes, scouters, comité de pares o cuina, i que ens han deixat per gaudir del Campament Etern, aprofitant aquest moment per recordar-los i tenir-los més presents si cap.

Ja a continuació, vam acudir al pati del Centre Cívic, escoltes, pares, mares, àntics scouters, comités o equips de cuina, i fins i tot els nostres amics de l’AE Àgora de Roca o del AE Alezeya de Massamagrell, per gaudir del gran sopar de germanorSopar 40 anys que l’actual Comité de Pares amb l’ajuda dels col·laboradors habituals van organitzar amb molt de treball i dedicació per tal que tot estiguera perfecte. Amb un photocall ben original i apropiat per a l’esdeveniment, vam donar la benvinguda a totes les persones que arribaven. Els àlbums de tots els campaments ajudaven a recordar anècdotes, experiències agradables que es vèien reflexats en les converses i cares de la gent que allí va acudir, i que demostràven que la nit anava ser tal i com voliem que for-ha, una nit per trobar-se, compartir, i demostrar que tot el què s’ha fet i es fa, té un sentit. A més la comissió d’ambientació havia preparat a més del photocall un original joc, per tal d’ambientar el sopar i fer que tots els allí presents visquerem de nou una experiència scout. Però el més esperat estava per vindre, i es que, no podiem finalitzar la nit sense una projecció, en aquesta ocasió diferent i molt treballada, amb la qual recollirem gràcies a l’ajuda de David Albert, Quique Ros, Jero Santarrufina i Jesús Alcayde, la història de l’escoltisme a mode de documental. Escoltar de la veu de les persones que ho van viure, els fets, les anècdotes i les vivències del que ha sigut, és i esperem que siga el nostre agrupament no te preu. Per això vos deixem ací el documental per tal que els què no l’haveu vist, tingueu l’oportunitat de fer-ho i els què voleu tornar a veure’l o pogueu fer també!

Moltes gràcies de nou, a tots els què ens haveu ajudat, a tots els què vau dedicar una estona per a que vos gravàrem, gràcies als pares i mares per confiar una vegada en nosaltres, gràcies als escoltes, que sou el sentit de l’existència d’aquesta associació i gràcies a tots els què hem fet possible que l’agrupament complira 40 anys, tot i que encara ens queda MOLT PER FER, MOLT PER VIURE!

2015-16 Celebració del 40 Aniversari

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *