Activitats,  General,  Noticies

UNA RONDA D’ANIVERSARI.

Ja estem de nou ací amb forces renovades i amb moltes ganes de vore-vos a tots i a totes les cares. Aquest any és especial per a nosaltres, puix celebrem 40 anys d’escoltisme al poble, i hem estat treballant per tal d’organitzar una série d’esdeveniments que faran d’aquest 40 aniversari, un aniversari especial.

 El passIMG-20151003-WA0009at 4 d’octubre, fèia 40 anys, que un grup de  joves d’aquest poble, inicià aquesta aventura escolta a Vinalesa, per això els scouters, reunits en consell per a preparar el joc d’inici de ronda, vam bufar les espelmes d’un pastís, amb el dessig de que tot el camí realitzat fins ara, ens ajude a poder continuar treballant pels xiquets i joves del nostre poble, durant molts anys més.

Així que el proper dissabte 17 d’octubre, vos esperem a tots i a totes, a les 16:30h al nostre local. I ja sabeu que si teniu amics o amigues que volen viure experiències noves i provar com es viu l’escoltisme, tenim les portes obertes per a ells i elles, sempre i quan estiguen ja a 1r de primària.

VOS ESPEREM!

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *