Acampades,  Activitats,  General

DIARI DE L’ACAMPADA D’INICI DE RONDA

El passat cap de setmana vam realitzar l’acampada d’inici de ronda, a l’alberg de les Germanes Terciàries Caputxines a Altura. Per als scouters aquesta primera acampada, sempre ens provoca un cert nerviosisme i preocupació, puix portem escoltes nous, i el què sempre volem és, que es senten a gust i sobre tot que tinguen ganes de repetir i tornar.

Cap a les 13:15 ja estàvem tots en marxa dalt de l’autobús,  i a les 14:00h ja ens trobàv
em al nostre destí. En arribar vam fer el trajecte de rigor a peu fins arribar a l’alberg. Una vegada allí ens vam instal·lar i vam agafar forces dinant abans de començar amb les activitats programades.

IMG_20151128_165829 - copiaEls llobatons, vam continuar amb la seua cacera ambientada en “l’Hotel Transylvània”. En aquesta ocasió van arribar a l’Hotel, on els esperàven uns terrorífics però entranyables èssers,IMG_20151128_205737 que els van convidar a recòrrer les habitacions de l’hotel i conèixer als seus personatges. Ja després de berenar i com que el fred apretava més, es van quedar dins realitzant diferents tallers amb els quals decoraren el saló de l’hotel per a la festa de benvinguda que el conte Dràcula, els anava a donar, amb photocall i tot! Ja després de sopar cada sisena s’havia preparat un esquetch que vam combinar amb diferents danses.

IMG_20151129_095536Els Exploradors, van iniciar la vesprada seguint amb l’aventura dels Espies. Començaren amb un joc de taula on havien de reconstruir un assassinat, buscant per l’alberg els testics que s’amagaven darrere de cada habitació. Després de berenar, entre tots van reconstruir els fets i completaren la història. Ja per la nit, van eixir a l’obscuritat del pati, per tal de buscar unes peces d’una bicicleta que l’assassí havia perdut. Una vegada capturat vam gaudir d’unes llepolies i es van anar  a dormir que ja era hora!

Els Pioners i Companys, es van quedar a Vinalesa, per assajar ambIMG_20151129_124544 Julio i els seus scouters, la música de la cançó per al Festival. Ja a les 18:00h, alguns d’ells van pujar cap a Altura amb els cotxes dels seus scouters. Només arribar van aprofitar per estudiar una bona estona, ja que tenen molt prompte els examens. Feta aquesta tasca i abans de sopar van iniciar el joc de la nit, amb una ruta nocturna cap a la cartoixa de Vall de Crist. Allí descobriren la seua història i com Vinalesa i aquesta cartoixa estan tan relacionades en la seua història. Cap a les 24:0
0h, van tornar cap a l’alberg, on van descansar  després d’un dia amb aquesta agenda tan apretada..

Ja el diumenge, els Pioners es van alçar matí per tornar a estudiar, i llobatons i exploradors ho vam fer a les 9:00h, es van endreçar i van desdejunar un calent got de llet. Una vegaIMG_20151129_131216da arreglades les motxilles per a la poc desitjada tornada, i ordenades les habitacions, vam realitzar l’acte comunitari on vam introduïr l’activitat de la Llum de la Pau, cada branca feu una xicoteta dinàmica i preparà el material per a la missa que farem el diumenge 20 de desembre. Seguidament ens vam reunir tots, i  gaudirem d’un divertit joc conjunt. Primer que res ens dividirem en 10 grups, els quals rebien com a distintiu el nom d’un canal de televisió. Al llarg del joc, els equips van anar passant per diferents programes com, “Ahora Caigo”, “Pasapalabra”, “Masterchef”, “La Voz”… on competien amb altres equips, per veure quin de tots, e
s defenia millor en aquestes facetes. Ho van passar molt bé i van estar molt a gust totes les branques barrejades i jugant junts.

Però mentre jugàvem, teniem al nostre Comité de Pares, preparant-nos uns bons macarrons bolonyesa a la cuina de l’alberg, per això cap a les 14:15h estàvem tots asseguts a taula gaudint d’ells.

Amb açò ja quedava ben poc per tornar a casa, per això vam replegar tot i aprofitant el solet de la vesprada vam acomiadar-nos d’aquest intens cap de setmana assajant la cançó del festival, que ja va agafant color!

Fins la propera!

El kraal de scouters.

Més fotos a la galeria media.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *