Acampades,  Activitats,  General

SANT JORDI 2017. ALCOSSEBRE

El passat cap1 de setmana vam celebrar amb els nostres amics escoltes de la comarca de l’horta nord, el dia del nostre patró Sant Jordi, amb una acampada a l’alberg Jaume I d’Alcossebre. Castors, llops, exploradors, pioners i companys ens vam reunir en aquest alberg idílic vora la mar, per tal de passar bons moments, conéixer a altres escoltes i gaudir d’una experiència com aquesta.

Tot i que el viatge se’ns va fer una miqueta llarg, després que un dels autobusos punjara una roda, cap a les 17:00h ja estàvem totes les branques realitzant les seues activitats, els llops vam continuar amb la temàtica dels superheroïs que havíem encetat a Marxalanes realitzant un rastreig per la platja, els exploradors muntaren les tendes i també reprengueren l’ambientació que havien utilitzat a la trobada que realitzaren al riu relacionada amb les noves tecnologies i youtube, i Pioners optà per ambientar el seu cap de setmana en la metodologia que fonamenta la seua branca del viatge que Ulises realitza a l’Odisea.

Ja diumenge, ens vam reunir tots i totes a un gran cercle per donar-nos el bon dia i realitzar una dinàmica de grup. Desdejunarem, arreglarem les cabanes i desmuntarem tendes, esmorzarem i continuarem jugant cada branca per separat. I ja després de dinar deixarem l’alberg net i ens vam acomiadar amb una dansa divertida que els scouters del grup scout Altaïr ens va ensenyar.

2Va ser un cap de setmana intens, divertit i en el que els nostres escoltes van poder vore de nou que no acudeixen cada dissabte a una activitat aïllada, si no que hi ha molts més xiquets i joves als seu voltant qu viuen la seua mateixa realitat i que ho passen bé i aprenen com ells. A més, els scouters tornem satisfets per la tasca realitzada i per com de bé es porten els nostres escoltes i com saben perfectament respondre a situacions com aquestes, respectant, escoltant i complint les normes.

Podreu trobar més imatges a la nostra galeria de fotos.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *