Acampades,  General

AMB UN BON SABOR DE BOCA, MARXEM D’AQUEST SANT JORDI FEV 2016

IMG_20160423_101801

El passat cap de setmana vam gaudir després de tres anys d’espera, de l’acampada Federativa de Sant Jordi. En aquesta ocasió tingué joc a l’alberg Casa Oráa de Moixent, al qual havien acudit setmanes anteriors, scouters, pioners i companys del nostre grup, per tal de posar-ho a punt per a aquest gran esdeveniment. Sobre les 10 vam arribar , vam descarregar i ens vam dividir cadascuna de les branques a la zona on haviem de passar aquest cap de setmana tan intens.

Cada agrupament tenia marcat amb un cartell quina era la seua zona d’acampada, així que mans en l’obra, tots i totes a muntar tendes. Seguidament vam passar a conéixer als nostres companys de subcamp amb els quals anavem a jugar durant aquest Sant Jordi.

Ja després de dinar, totes les branques (uns 1600 escoltes) vam acudir a l’escenari on anava a tenir lloc un xicotet espectacle de benvinguda, en el qual participaren pioners i scouters del nostre agrupament. Aquest consistia en una desfilada dels personatges del marc simbòlic de cada branca, que acompanyats per una ambientada música ens convidaven a gaudir d’aquesta trobada.

Amb açò cada branca va seguir amb la seua programació: misses, gran jocs, dinàmiques i vetllades, van omplir de diversió el què quedava de dissabte.

Ja diumenge ens vam despertar matí, i se’ns va convidar a conéixer la bIMG_20160424_112750ranca a la què passarem, es a dir, els llobatons havien de conéixer la de exploradors, aquests la de pioners, i per últim els pioners la de companys. Va ser un matí diferent, al que sumem la visita de l’arquebisbe de València. I a poc a poc, es començà a notar que aquest Sant Jordi finalitzava, així que vam desmuntar les tendes, vam dinar i ens vam dirigir de nou a l’escenari, on se’ns va acomiadar de nou amb la desfilada dels personatges del marc simbòlic, i amb una cançó del cantant Joan Rovira, que adaptada per un membre del nostre agrupament, parlava dels valors de l’escoltisme, i que pel que es veu, serà proposada com a Himne de la nostra Federació.

I amb açò, donàvem per finIMG-20160425-WA0015alitzat aquest Sant Jordi, més especial si cap, tant per com de bé hem passat, així com per les experiències viscudes, les noves amistats escoltes fetes, la convivència amb més gent que dissabte a dissabte fa el mateix que nosaltres, i com de ben organitzat ha estat.

Enhorabona a l’Equip F.E.V, pel     treball fet, ja que aquest Sant Jordi, serà difícil d’oblidar! I en especial als dos membres del nostre agrupament que a ell pertanyen.

Si voleu gaudir de les fotos, les podreu trobar a la nostra galeria.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *