Acampades,  General

Acampada inici de ronda a Navalón

Com cada Ronda Solar, arribat el mes de novembre eixim d’acampada per passar bons moments a la natura i amb la resta de companys i companyes escoltes. 
En aquesta ocasió ho hem fet a Navalón. El dissabte per la vesprada i per la nit vam realitzar activitats per branques, així els Llobatons van continuar amb la cacera dels detectius, realitzant un divertit rastreig nocturn entre d’altres. Els Exploradors, també van continuar amb l’aventura del Circ, amb unes divertides proves amb les quals es prepararen per formar part del circ, i amb un divertit joc nocturn. A més els exploradors  van realitzar un taller de targetes de nadal. I els Pioners van fer un joc de rol i van preparar-se uns esquetxs que ens van presentar per la nit a la resta d’escoltes.
Ja el diumenge tots junts, vam gaudir d’un joc de proves relacionades amb el “Conte de Nadal” de l’escriptor Charles Dickens i vam preparar algunes coses per a la celebració de la Llum de la Pau de Betlem. La veritat que ho hem passat molt bé i ens hem quedat en ganes de més.

Ací us deixem més fotografies de l’acampada.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *