Acampades,  General

Acampada Inici de Ronda a Moixent.

Els passats dies 3 i 4 de desembre els nostres escoltes vam poder gaudir de l’acampada d’inici de ronda a l’alberg de “Les Alcusses” de Moixent. Tot i que les prediccions de l’oratge no eren massa bones, teniem a la nostra disposició unes perfectes instal·lacions per a poder portar a terme la nostra programació.

Cap a les 14:30 ja estàvem a Moixent i el primer que vam fer, fou dinar, per a estar cap a les 16:30h totes les branques gaudint de les seues activitats. Els llobatons van continuar amb la seua cacera “La volta al món” i en aquesta ocasió es van traslladar fins a Mèxic, on través d’un gran joc, van conéixer a grans personatges mexicans i van aconseguir les guindilles picants que tant agraden a aquests. Ja després de berenar es van posar mans en l’obra, per tal de preparar el seu sopar multicultural a través de 5 tallers que els scouters havien preparat: pizzes d’Itàlia, natxos de Mèxic, postre francés amb xocolata i galetes de la sort de Japó, fou el seu menú. I com no, una bona decoració per a poder gaudir d’aquest festa. Ja després de sopar, vam jugar pels volants de l’alberg a un joc nocturn abans d’anar a les habitacions a descansar. Per altra banda els exploradors que actualment es troben treballant la nova metodologia i el nou marc simbòlic proposat per la Federació, van realitzar un joc de taula en el què els escoltes havien de recollir els objectes necessaris per a realitzar la volta al món, que Phileas Fogg va fer en 80 dies. A més, van conéixer diferents llocs del món, que aquest aventurer va visitar. Ja després de sopar, que millor forma que realitzar una bona sessió de cinema a una habitació, per visionar la pel·li de “La volta al món en 80 dies” I per últim els Pioners, que immersos a l’empresa del Nadal, van realitzar un divertit joc de rol, en el què havien de representar la famosa estampa del naixement de Jesús, i que posteriorment van gravar. Després de berenar calia preparar el sopar de Nadal, i per això van escollir com a menú un pollastre farcit, que cada equip havia de preparar. A l’hora de sopar, tots ben guapos i guapes, van tastar els seus plats i van intercanviar els regals de l’amic invisible.

Ja diumenge, cap a les 8:30 ens vam despertar i endreçar, i tots junts a l’acte comunitari vam fer una dinàmica de grup relacionada amb La Llum de la Pau de Betlem, en la qual el què es preteneia era, que els nostres escoltes reflexionaren i es posaren en la pell de les persones amb discapacitats i que intentaren ajudar-se els uns als altres. Amb un bon desdejuni preparat pel nostre Comité de Pares, vam agafar forces per al joc conjunt que ens esperava. Axí que cap a les 11:00 i ambientat en la pel·lícula “Del revés” i el món de les emocions, els scouters es van posar en la pell d’aquestes i van fer extraure a través del joc, com aquestes realitzen en nosaltres grans canvis. Tot i que l’oratge no ens va permetre jugar per fora, vam passar-ho igual de bé! I amb un bon dinar, vam replegar-ho tot i vam empendre el camí de tornada, on més d’un no va poder evitar fer una vecadeta!

Trobareu imatges de l’acampada a la nostra galeria.

img-20161204-wa0019-copy img-20161204-wa0020-copy

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *