Acampades,  General

ACAMPADA DE FI DE RONDA

Aquest cap de setmana passat, hem gaudit de l’última acampada de la Ronda abans del campament. Hem estat per primera vegada a l’alberg de “La Moreria”, que es troba a la Serra Calderona, molt a prop de “Porta Coeli”. El dissabte vam arribar a hora de dinar, ja que el camí estava un poc complicat i l’autobús no va poder accedir fins l’alberg, però tot i eixe xicotet contratemps a les 16:30 ja estàvem tots i totes realitzant les activitats per branques. Els llobatons, van fer el concurs de portades per al llibret del campament, un taller amb petxines i pedres de la mar, i van estar després jugant fins l’hora de sopar. Els exploradors, van acabar el seu viatge pel món, van visitar Marroc, i els nous explorador/res van fer la promesa. Cap a les 20:00h van començar a preparar-se el seu sopar intercultural i a més van fer un àlbum recordatori dels llocs visitats.
Tots junts després de sopar, vam convertir-nos en frares i vam anar coneguent els diferents personatges que poden viure a una cartoixa com la de Porta Coeli.
Ja el diumenge, amb les piles carregades, vam realitzar una ruta pels voltants de la zona, així ens anàvem preparant per a Gistain i agafàvem amb més gana la paella que el Comité de Pares ens havia preparat. Ho hem passat molt bé i l’oratge ens ha acompanyat per passar aquests dos dies tan a prop de la natura.
Ací teniu unes imatges.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *