Llops

Qui som?
A l’estol trobem els llops, que durant tres anys (dels 7 als 10) van interioritzant una sèrie de valors i actituds que els ajuden a relacionar-se amb ells mateixos, els altres llops i el món que els envolta.
La vida en l’estol està organitzada en grups xicotets anomenats sisenes. D’aquesta manera es potencia el desenvolupament i el reconeixement personal dins del grup. A més a més, açò permet l’aprenentatge de valors basats en la cooperació, la responsabilitat, l’empatia, l’autogestió o la presa de decisions comunes.
Cada sisena elegeix la seua sisenera (el llop amb més experiència) que coordina i representa la sisena. També s’elegeix un subsisener per tal de fer les funcions de la sisenera si no està present.
El marc simbòlic utilitzat en l’estol, és el Llibre de la Selva que serveix perquè els llops interpreten la realitat en què viuen mitjançant el joc i la imaginació.
Els animals de la selva
Els animals de la selva tenen unes qualitats i actituds pròpies que conformen la llei de l’Estol i ens serveixen com exemple per desenvolpar-nos com a persones.
La llei de l’Estol 
El llop escolta i obeeix al vell llop i fa tot el possible per ser:

Atent com Kaa
Alegre com Bagheera
Amic de tots com Baloo
Amic de Jesús com Germà Gris

Les màximes de Baloo

El llop pensa primer en els altres.
El llop té els ulls i les oïdes ben obertes.
El llop és alegre, net i ordenat.
El llop diu sempre la veritat.

Cap de Branca: Leyre Martínez
Scouters: Dani Alcayde, Bernat Alcayde, Eva Peris