El jurat

Inici Inscripció On tindrà lloc Horari Els premis Normativa Plànol interactiu Plànol interactiu

Com arribar Bus EMT Metro Linea 3 Autobús o vehicle privat Bicicleta


Vos presentem els membres del jurat que aquest any ens acompanyaran:

Ivan Guimerá
Scouter durant 10 anys en dos agrupaments, primer Silvel·la (agrupament ja desaparegut), agrupament scout de Xirivella i després en Pas de Pi de Alaquàs fins el 2012. Fa formar part de l’escola Lluerna durant diverses rondes solar. Actualment és membre de l’equip del MEV com a responsable de les activitats associatives des de fa dos anys.

 

Amalia Precioso
Amb una gran trajectòria a l’escoltisme. És scouter de l’Agrupament Escolta Aitana d’Alacant. Actualment membre de l’equip de la FEDERACIÓ D’ESCOLTISME VALENCIÀ, encarregada de l’àmbit d’animació Pedagògica, a més de formadora de L’Escola Lluerna. Ha sigut coordinadora de SDA a més de secretària de la FEV.

 

Membre de la FSSJ
Actual membre de la Fundació Scuts Sant Jordi, ha estat durant molts anys lliga a l’A.E Kenia, on va exercir de cap d’Agrupament. Durant la seua trajectòria escolta ha format part dels equips generals tant del MEV com de la FEV.

 

Mercé Mellado
Actual coordinadora de la Comarca de l’horta Nord, col·laboradora d’Escola Lluerna, i ara ex-membre de l’Agrupament Escolta Jaume I de Meliana, on continua col·laborant.

 

Carles Iriarte
Durant molts anys ha sigut membre del nostre agrupament, del que ara formen part les seues filles. Ha realitzat tasques de Cap d’agrupament i de Cap de campament. També va estar a l’equip general del M.E.V durant 4 anys. Regidor de Cultura i educació del nostre ajuntament durant dues legislatures i també President de la Societat Renaixement Musical, on continua participant com a músic de la banda.

 

Mari Carmen Rodrigo
Mª Carmen Rodrigo Actual regidora de Igualtat i Festes del nostre ajuntament.

 

Julio Martínez Gallent
Ex-escolta de l’Agrupament Escolta Hiawatha. Músic de la Societat Renaixement Musical de Vinalesa, amb el grau professional de música , especialitzat en trompeta i Mestre d’Educació Física.