Inscripció festival 2016

Inici Inscripció On tindrà lloc Horari Els premis Normativa Plànol interactiu Media

Com arribar Bus EMT Metro Linea 3 Autobús o vehicle privat Bicicleta


La inscripció al XXXIé Festival de la Cançó Escolta MEV 2016 es portarà a terme mitjançant el formulari que trobareu al final d’aquesta mateixa pàgina i que restarà actiu en el període que s’índica a continuació:

  • INICI: divendres 15 de gener de 2016 a les 0.00h
  • FINAL: el divendres 5 de febrer a les 24.00h.

Fora d’aquest termini el formulari no estarà actiu, per tant, no es permetrà la inscripció. Preguem que realitzeu la inscripció tant si participeu amb com sense cançó.

Unes hores després d’haver realitzat la inscripció rebreu, al correu electrònic que indiqueu al formulari, un justificant d’inscripció  amb les dades més rellevants. En cas de no rebre el justificant o en cas què trobeu alguna errada al document, vos preguem que us poseu en contacte amb l’agrupament mitjançant aquestes dues vies:

Agrupaments inscrits:

AE Calassanç, AE Creixent, GS Alborxi-La Salle, AE Alezeya, GS Els Àngels, GS Rajolar, GS Sicania, GS Pio XII, GS Gaia, AE Alcalans, GS Azahar, GS Iter, GS Orion, GS Kairos, GS Xaloc, AE Valldigna, AE Pas de Pi, GS Mowgli, GS Ain-Karen, GS Altaïr, AE Sant Joan, GS Matopu, AE L’Om, GS Bitácora, AE Argila, AE Anem Avant, GS Pau, GS Kiomara, GS Kipling, AE Cohinoor, GS Seeonee, GS Santa Marta, GS La Safor, AE Sant Jordi, GS Stella Maris, GS Wig Wam, AE Hiawatha.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *